Отдели

Bayer HealthCare

Bayer HealthCare е една от водещите компании в областта на прескрипционните и безрецептурни фармацевтичните продукти. Тази дивизия разработва, развива и произвежда препарати, които целят да подобрят качеството на живот на хората и животните.

Bayer HealthCare Pharmaceuticals

Байер Здравеопазване - Фарма разработва прескрипционни продукти в областта на Общата и Специализирана Медицина. В портфолиото ни от препарати в Общата медицина, присъстват продукти за женското здраве и за третиране на сърдечносъдови заболявания.

В гамата ни от препарати в Специализираната Медицина, предлагаме медикаменти в областта на онкологията, неврологията, хематологията и офталмологията. На фармацевтичния пазар сме сред първите 15 компании по продажби в света.


Bayer Consumer Care

Все по-голям брой от хора в световен мащаб избират сами продукти за третиране на дребни неразположения и хранителни добавки за здравословен режим на хранене. Много от тях гласуват доверие на изпитаните и оргинални продукти на дивизията Bayer Consumer Care. Пример за това е Аспирин - марка с над 110 годишна история, която се радва на ненадмината разпознаваемост по света. Дивизията Consumer Care е специализирана в медикаменти, които се продават без рецепта, така наречените OTC продукти. Предлагаме препарати в много категории като обезболяващи (Aspirin™), дерматология (Canesten™ § Bepanthen™), хранителни добавки и витамини (Supradyn™), както и продукти срещу простуда. Consumer Care е водеща на фармацевтичня пазар за OTC медикаменти, както и за прескрипционни продукти в сферата на дерматологията.

Bayer Animal Health

Bayer HealthCare Animal Health е водеща компания в световен мащаб в областта на ветеринарната медицина и фармация. Ние сме сред 5те най-успешни копмании в света и сме лидер при паразитоцидите и продуктите за домашни любимци.

Ние вярваме, че връзката между хората и домашните любимци, както и селскостопанските животни включва грижа за тяхното здраве и добър живот. За това ние подпомагаме доброто здравословно състояние на животните, така както фермерите, ветеринарните лекари и семействата, които се грижат за тях също го правят. Това се осъществява с помощта на иновативни решения и терапии. 

Радиология & Интервенционална медицина

Медицинската имиджова диагностика дава възможност за обширен поглед в тайните на човешкото тяло.

Тя може да разкрие здравословното състояние на биещото сърце, да открие запушване някъде в 60 000 мили от кръвоносни съдове и артерии и да освети единствен нерв. Имиджовата диагностика ни показва възможности. Тя ни дава способността да открием, диагностицираме и лекуваме.

Търсене на работа

Тук можете да намерите активните ни обяви за свободни позиции в Байер Бългaрия.

 Присъединете се към нас още днес!


 

Търси

Контакти

Байер България ЕООД

 

T: +359 (0)2 814 01 32
F: +359 (0)2 814 01 99

 

Последвайте ни

Последно обновяване 07.08.2014   Copyright © Bayer AG