Присъединете се

Интервю за работа и процес на вземане на решение

Какво става, след като сте изпратили вашата кандидатура? Направили сме опростен преглед на процеса, заедно с практически указания от нашия екип по Човешки ресурси.

Как да победите в последния етап

Поздравления! Предприели сте първата стъпка, но какво става, когато изпратите вашата кандидатура? Направили сме описание на процеса на Байер за наемане на служители по-долу:

 

  • Когато получи вашето CV и препоръки, нашият екип по подбора ще провери вашата кандидатура и ще направи предварителна селекция, съгласувана със съответния отдел, който иска да наеме служителя.
  • Кандидатите, чиито умения и квалификация отговарят най-добре на изискванията на позицията, ще бъдат потърсени директно от напия екип по подбор и поканени на телефонно интервю, интервю на живо или Център за оценка в зависимост от съответната позиция.
  • Основната цел на интервюто или Центъра за оценка е опознаването. Ние представяме нашата компания, обясняваме какво правим и даваме подробности за позицията, за която сте кандидатствали, включително за възможностите за развитие. Нужно е да вземете активно участие в интервюто, като ни помогнете да разберем повече за нивото на опита ви и желанието ви да се присъедините към нашата компания.

Ще ви информираме за решението си възможно най-скоро след срещата.

Кратък съвет от екип Човешки Ресурси на Байер

Интересуваме се от вас и искаме да разберем дали може да работим добре заедно. Предпочитаме да проведем интервюто в спокойна атмосфера и затова ви молим да дойдете навреме и да се подготвите за нашата среща. Помислете предварително за уменията и опита, които ви правят подходящи за позицията, за която кандидатствате. Трябва да може да дадете примери как сте натрупали тези умения и опит във вашия академичен, професионален и личен/социален живот.

Добре дошли в Байер

Когато вземем решение, ще се свържем с вас, за да обсъдим и подпишем договора, с който да ви наемем на работа.Чакаме ви с нетърпение на борда!

Търсене на работа

Тук можете да намерите активните ни обяви за свободни позиции в Байер Бългaрия.

 Присъединете се към нас още днес!


 

Търси

Контакти

Байер България ЕООД

 

T: +359 (0)2 814 01 32
F: +359 (0)2 814 01 99

 

Последвайте ни

Последно обновяване 28.07.2014   Copyright © Bayer AG