Защо Байер

Кариера @ Байер

Байер се стреми да бъде водеща и успешна компания в световен мащаб. За да постигнем тази цел, търсим служители, които са амбициозни, отдадени и ангажирани към нашата визия.

 

Като съвременен работодател, ние се грижим за нашите служители и им помагаме да намерят баланса между възможностите за кариерно развитие и планирането на личния си живот. Предлагаме на хората си широк спектър от кариерни възможности по целия свят, съвременна работна среда и конкурентно възнаграждение. Възприетите ни модели за работно време помагат на служителите ни да постигнат голяма степен на гъвкавост при организацията на дейностите си вътре и извън компанията.

 

Стремим се да наемаме най-добрите и талантливи хора по целия свят и работим да задържим служителите си възможно най-дълго време. През 2011 г. почти 12 000 нови колеги бяха наети из целия свят. Сред тях над 5,300 бяха висококвалифицирани специалисти и мениджъри и около 5,000 наскоро завършили студенти и стажанти. Каним и Вие да станете един от нас. 

 

Научете повече за нашата глобална работна сила

 

Кариерно развитие

Ученето е процес, който трае през целия живот. Ето защо в придобивките за нашите служители е включено голямо разнообразие от образователни и обучителни програми, които подкрепят индивидуалното развитие.

Научете повече за нашите принципи за развитие

Разнообразие и международна среда

Ние промотираме сътрудничеството между служителите с различна културна принадлежност и се фокусираме върху развитието на жените в компанията.

Прочетете повече за нашата стратегия в областта на културното разнообразие и международната среда в Байер

Култура на иновации и постижения

Да разширяваме непрекъснато научната си и техническа експертиза и да правим продуктите си по конкурентоспособни е единственият начин да постигаме нашите цели.

Прочетете повече за ключа към нашия успех

Възнаграждение и придобивки

Като отговорен работодател, ние предлагаме на нашите служители широка гама от програми в замяна на тяхната отдаденост към към компанията.

Разберете повече за разнообразните ни придобивки

Социална защита и отговорност

Животът и обществото са динамични и непрекъснато се променят. Ние приемаме това предизвикателство като работим постоянно върху разработването на мерки, с които да подпомагаме нашите служители.

Прочетете за нашата глобална мисия

Търсене на работа

Тук можете да намерите активните ни обяви за свободни позиции в Байер Бългaрия.

 Присъединете се към нас още днес!


 

Търси

Контакти

Байер България ЕООД

 

T: +359 (0)2 814 01 32
F: +359 (0)2 814 01 99

 

Последвайте ни

Последно обновяване 07.08.2014   Copyright © Bayer AG