Защо Байер

Многообразна и международна среда

Растящият брой хора, които наемаме в развиващите се пазари, дава тласък на усилията ни да направим нашата глобална работна сила още по-многолика и международна. Една от основните цели на стратегията ни за многообразие е да увеличим значително пропорцията на местните мениджъри в средносрочен план, особено в развиващите се пазари.

Членовете на Лидерския кръг на групата са представители на 22 националности и 70% от тях са местни жители за страната, в която работят. Към момента в Байер Групата работят хора от 127 държави по света.

 

В светлината на това ние взимаме мерки да окуражим още повече съвместната работа между служителите и между служители и клиенти с различна култура и произход. Миналата година въведохме иновативно онлайн приложение “GlobeSmart”, която помага на служителите ни да получат информация за етикета и комуникацията в над 60 държави.

Фокус върху жените

Вторият важен фокус в стратегията ни за многообразие е да увеличим значително броят на жените, заемащи мениджърски позиции. Миналата година си поставихме доброволно цел да увеличим пропорцията на жените на висши мениджърски позиции в Байер Групата с 30 процента до 2015 г. Жените бяха 22 % от този мениджърски сегмент през 2011 г. – с над един процент повече от предишната година – и представляваха 35% от служителите в Байер Групата като цяло.

 

За да продължим да реализираме дейности, целящи увеличаване на многообразието на служителите, създадохме позицията „Глобален ръководител на многообразието и приобщаването“ през 2011 г. Задачата на тази функция е да развива стратегии на ниво Байер Група за окуражаване на многообразието и създаването на ефективни начини да бъдат включени всички групи служители в дейностите на компанията.

Търсене на работа

Тук можете да намерите активните ни обяви за свободни позиции в Байер Бългaрия.

 Присъединете се към нас още днес!


 

Търси

Контакти

Байер България ЕООД

 

T: +359 (0)2 814 01 32
F: +359 (0)2 814 01 99

 

Последвайте ни

Последно обновяване 07.08.2014   Copyright © Bayer AG